English Deutche Szlovák Román Ukrán

Ongai Kékdaru

Jó hangulatú Katalin bál

 

A fellépõ szülõk (Fotó: T. L.)Katalin az új borral kezdõdõ kisfarsang utolsó napja, amikor is országszerte Katalin bálokat rendeznek. Ezután sem bál, sem lakodalom nem esett karácsonyig. A Görgey Artúr Általános és Alapfokú Mûvészetoktatási Intézményben tevékenykedõ Szülõi Munkaközösség egyik fõ feladatának tekinti ápolni és tovább adni a hagyományt, melyet szüleink is támogattak, s így Katalin nap táján megrendeztek.

 

A bál célja régen és most is hasonló, egyrészt segíteni, támogatni anyagilag az iskolánkban folyó szabadidõs tevékenységeket, másrészt ápolni a nevelõk és szülõk közötti kapcsolatot, öregbíteni az iskola hírnevét. Éppen ezért november 24-én megrendeztük hagyományos Katalin bálunkat, melynek az ongai mûvelõdési ház adott helyet. A rendezvényen, mint SZMK elnök köszöntöttem a bálozókat, majd Kovács György iskolaigazgató úr mondott pohárköszöntõt. Ezután Zsoldos János rózsával ajándékozta meg a bálon jelenlévõ Katalinokat.

 

Báli hangulat (Fotó: T. L.)A ceremónia levezénylésében Tomorszki Mariann segített, amit ezúton is köszönök neki. A hagyományos nyitótánc sem maradhatott el, amit külön köszönök a szereplõ szülõknek: Kerekesné Szõgyi Ildikó, Kovácsné Pénzeli Tímea, Farkasné Ferencz Franciska, Potoczkiné Antal Judit, Szemán Zita, Kissné Vetrik Mariann, Nagy Anita, Árvainé Mázik Beáta, Szabadosné Hornyák Anikó, Buzásné Horváth Julianna, Dobos Borbála Rita és kedves párja Dobos Gábor, illetve jómagam.

 

Az ízletes, bõséges vacsoráról a helyi napközi otthonos konyha gondoskodott, ezúton is köszönet érte a szakács néniknek és élelmezésvezetõjüknek.

 

Zenészeink is kitettek magukért, hiszen a táncparkett soha sem volt üres, és a jó hangulatról egészen hajnali fél négyig gondoskodtak.

 

Az est egyik fénypontja az éjféli tombolasorsolás volt. Sok szép és különleges meglepetés várta a nyerni vágyó vendégeket. Köszönettel tartozom önöknek, akik elfogadták a meghívást és támogatásukkal hozzájárultak munkánk színvonalassá tételéhez. Remélem minden vendégünk jól érezte magát és jövõre is eljön, hogy kikapcsolódjon, és egy pillanatra elfelejtse a mindennapos munka és gondok kihívásait.

 

Azt gondolom, sikeres rendezvényen vagyunk túl, az óriási szervezõmunka, amit a szülõk nyújtottak meghozta gyümölcsét. Szeretném név szerint is megköszönni a tombola tárgyak felajánlóinak is a támogtást: Polgármesteri Hivatal, Madzin Tibor polgármester úr, Farkas Lászlóné jegyzõasszony, Kovács György iskolaigazgató és felesége, Rózsa László és felesége, Ongai Horgász Egyesület, Sport Egyesület, Ongai Kulturális Egyesület, Bársonyos Napközi Otthonos Óvoda, Napközi Otthon konyha, Arkangyal Gyógyszertár, Maxi Coop, Felsõzsolca Takarékszövetkezet, AAA Trans pékség, Unió Coop, Zsoldos János, Szegedi Sándor, Máté Béla, Dr. Katona Pál, Unoglobal Ker. Kft, P-Kolor Kft, Nádas és Joker Sörözõ, Ancsi Bog Kft, Rózsa Zita, Dobai Kinga, Schollerné Jeddi Katalin, Pócsi Géza, Farkas Jánosné, Szabadosné Hornyák Anikó, Potoczki Csaba és felesége, Majzik és Majzik Kft., Papp Balázs, Vanyó László, Viktória Szépségszalon, Nagyné Kavalecz Csilla, Siska Zsolt és felesége, Urszin László, Rácz Attila és felesége, Zsoldos Renáta, Máté Pékség, Nyisztorné Jolika, Kiss Zoltán és felesége, illetve Lõrincz István.

 

- Lõrincziné Szaniszló Edit SZMK elnök -

Pálinkaverseny és képzések




Kiállításhoz kapcsolódó eszközök beszerzése a Darvas Közösségi Ház és Múzeumba

Kiállításhoz kapcsolódó eszközök beszerzése  Darvas Közösségi Ház és Múzeumba

XII. Quintessence Pálinka- és Párlatverseny megrendezésének támogatása


XII. Quintessence Pálinka- és Párlatverseny megrendezésének támogatása

Quintessence projekt nap - a pálinkaverseny aranyérmes pálinkáinak és helyi termékek bemutatkozása


PÁLINAKMÚZEUM KIALAKÍTÁSA ONGÁN

Társadalmi szerepvállalás erősítése a közösségek fejlesztésével Onga városában

Társadalmi szerepvállalás erősítése a közösségek fejlesztésével Onga városában

Ongai termelői piac

Következő hónap
Ke Sze Csü Szo Va

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

    
Minden program...
Kiemelt linkek
Onga honlapja Ongai Horgász Egyesület Ongai Videótár Tata Lovasudvar Online Fotótanfolyam

2009.09.17. óta

1028506

látogató járt oldalainkon

Betöltés folyamatban
Bezár

Betöltés...

Betöltés folyamatban
Kép
Bezár
Loading...